HEPA podrška

Nyugat-Balkán Beruházási Támogatás

Kedvezményezettje

Köszönjük a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. támogatását.

Projekat otvaranja fabrike H&S Fruits podržan je od strane HEPA (Mađarske agencije za promociju izvoza) u iznosu od 2,5 m evra.

H&S Fruits d.o.o.

kao zajednički projekat srpske kompanije „Stanić doo“ iz Arilja i mađarske kompanije „HolderFruitskft“ iz Budimpešte, kao i saradnje Vlade Srbije i Mađarske.
kao rezultat toga, osnovana je uz podršku Ministarstva spoljnih poslova i HEPA Mađarske agencije za razvoj izvoza Nonprofit Zrt. Sama izgradnja fabrike počela je 2019. godine, a sa radom je počela 2022. godine.

0 kg
prirodnog voćnog pirea dnevno
1 kg
koncentrisanog pirea za 1h

Naša vizija je da kroz par godina, izgradimo i osnažimo naš brend i ugled u svetu u ovoj vrsti prerade voća i da kroz kontinuirano napredovanje stalnim inovacijama i investiranjem, ponudimo svetskom i sve zahtevnijem tržištu najbolje moguće proizvode.

0
teglica džema na sat
0
zaposlenih
0 kg
koncentrovane voćne kaše po satu

Fokusirani smo na isporuku doslednog kvaliteta. Sve naše proizvode pakujemo u sopstvenim pogonima kako bismo maksimalno kontrolisali kvalitet. U našoj laboratoriji za kontrolu kvaliteta sprovodimo redovne i nasumične mikrobiološke testove i analizu ostataka pesticida na našem voću i povrću kako bismo bili sigurni da proizvodi koje dobijamo ispunjavaju sve važeće standarde bezbednosti hrane.

Изборник